20 Φεβ 2015

Προσπάθεια επανατοποθέτησης του Αγ. Νικολάου στον «τουριστικό χάρτη»

Tο συνολικό πλάνο για την επανατοποθέτηση του Δήμου Αγίου Νικολάου στο διαφημιστικό τουριστικό «χάρτη», με αναδιαμορφωμένο προφίλ και αξιοποιώντας κυρίως τα διαδικτυακά μέσα, με έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παράλληλα με τη χρήση των συμβατικών μέσων διαφημιστικής προβολής, παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Η Επιτροπή συνεδρίασε για πρώτη φορά, υπό την προεδρία του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού.
Ο Δήμαρχος παραδέχθηκε ότι η Επιτροπή Τουρισμού καθυστέρησε να συγκληθεί, γεγονός που απέδωσε και στις εθνικές εκλογές που μεσολάβησαν, διαβεβαίωσε όμως ότι οι ρυθμοί που θα ακολουθήσουν θα είναι ταχύτεροι, ώστε να επιτευχθούν συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Διευκρίνισε ότι η δημοτική αρχή θα επιδιώξει η Επιτροπή Τουρισμού να μην αποτελέσει απλά ένα τυπικό όργανο που θα συνέρχεται κατά αραιά χρονικά διαστήματα... «Θέλουμε η Επιτροπή Τουρισμού να διαμορφώνει την πολιτική του Δήμου γύρω από τα θέματα τουρισμού με τη λογική ότι ο Δήμος δε μπορεί να υποκαταστήσει κανέναν άλλον στη διαχείριση του τοπικού τουριστικού προϊόντος. Μπορεί, όμως, να αποτελέσει τον παράγοντα εκείνο που θα στηρίξει, θα προωθήσει και θα υποχρεώσει κάποιους σε συνεργασία ώστε όλοι οι παράγοντες του Τουρισμού να έχουν τις ίδιες δυνατότητες αξιοποιώντας το υλικό που θα διαμορφώσουμε ως Δήμος, να φτιάξει τη δική του προβολή», είπε ο κ. Ζερβός.
Οι όποιες εισηγήσεις και το τελικό πλάνο, το οποίο θα διαμορφώσει η Επιτροπή Τουρισμού, θα εγκριθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο και στη συνέχεια θα υποβληθεί και στον ΕΟΤ, ώστε να καταστεί εφικτή και η πληρωμή των αντίστοιχων δαπανών.



ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
anatolh

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα