28 Απρ 2015

Τρεις συλλήψεις για κλοπές στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, χθες (27.04.2015) τα ξημερώματα  στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς του Α΄ και του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, δύο ημεδαποί (18χρονος και 19χρονος)  και 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής  και δύο (2) κλοπές σε καταστήματα στην πόλη του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, χθες (26.04.2015) τα ξημερώματα οι ανωτέρω επιχείρησαν ανεπιτυχώς να εισέλθουν σε επιχείρηση (κατάστημα ψιλικών) ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, μια φωτογραφική μηχανή, μια κάρτα μνήμης και δύο κατσαβίδια.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Hρακλείου,  προέκυψε ότι οι ανωτέρω ημεδαποί και αλλοδαπός, σε προγενέστερο χρόνο είχαν διαπράξει δύο (2) κλοπές σε επιχειρήσεις στην πόλη του Ηρακλείου, από τις οποίες είχαν αφαιρέσει  κινητό τηλέφωνο, φωτογραφικές μηχανές και κάρτα μνήμης τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα