18 Μαΐ 2015

Μυθικός διάλογος! «Τι καλή επιτυχία ρε Γιάννη; Πλάκα μας κάνεις;»

Ζεστή, ολιγόλεπτη κουβέντα, είχαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι με τον Γιάννη Μπουρούση, την ώρα που ο Ολυμπιακός τελείωνε την τελευταία του προπόνηση ενόψει του τελικού της Κυριακής και η Ρεάλ έμπαινε στο παρκέ για τη δική της.

Ο Ελληνας σέντερ πλησίασε τους ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ και τους… κούφανε, αφού τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχετε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Σας έψαχνα αρκετό καιρό για να σας το πω, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία. Καλή επιτυχία στον αυριανό τελικό» ήταν τα λόγια του διεθνούς παίκτη στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον πρώτο, πάντως, να του απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Τι καλή επιτυχία ρε Γιάννη; Πλάκα μας κάνεις; Αφού είμαστε αντίπαλοι».

Να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η πρώτη τους επαφή μετά το 2011 όταν και οι υπήρξε το μεταξύ τους «διαζύγιο» μετά τα όσα συνέβησαν.

Για το αυριανό παιχνίδι ο Γιώργος Αγγελοπουλος τόνισε στις δηλώσεις του ότι «πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και όχι στα τελευταία τέσσερα. Από τον προηγούμενο τελικό έχουν μεσολαβήσει πολλά. Αλλαγές σε παίκτες και προπονητές». Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα κάνει διαφορετικό πανηγυρισμό αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το ευρωπαϊκό.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα