19 Σεπ 2015

Στάση εργασίας στους Ο.Τ.Α. του νομού Ηρακλείου στις 25 Σεπτεμβρίου

Σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 9.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, για όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, προχωράει η ΠΟΕ – ΟΤΑ.  Παράλληλα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί, στις 9.30 το πρωί, στο δημοτικό κατάστημα Γουρνών.

Πρόκειται για υλοποίηση πρότασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης και πραγματοποιείται «για να αποτραπεί η πολύχρονη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Χερσονήσου να εκχωρήσει εκ νέου σε ιδιώτες την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου».

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ επισημαίνει πως: «Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, αλλά και στους πολίτες, ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εκχώρησης της καθαριότητας στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα. Η αντίδραση των εργαζομένων ενάντια στο μπλοκ των ιδιωτικοποιήσεων πρέπει να είναι αγωνιστική, συλλογική και μαζική.

Η αγωνιστική, δυναμική και ενωτική παρουσία των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, θα αποτρέψει και αυτή τη φορά την προσπάθεια κατάργησης του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και θα προασπίσει το δικαίωμά τους στην εργασία».

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα