12 Σεπ 2015

Την αποκάλυψη της αλήθειας ζητά η οικογένεια του Β. Γιακουμάκη

Για «μεθοδευμένη» πολιτική δίωξη κάνει λόγο ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης
«Χονδροειδώς μεθοδευμένη πολιτική δίωξη» χαρακτηρίζει την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης σημειώνει μεταξύ άλλων πως «η μεθόδευση είναι πλέον εμφανής, λαμβανομένης υπόψη, προπάντων, της χρονικής συγκυρίας δημοσιοποίησης της άθλιας σε βάρος μου ποινικής δίωξης. Η στόχευση είναι να πληγεί η Νέα Δημοκρατία, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών».
Στο μεταξύ, να βγει στο «φως» όλη η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του παιδιού του, ζητά ο πατέρας του άτυχου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος σε δηλώσεις του στο protothema.gr αποκάλυψε ότι πριν από λίγες ώρες έμαθε ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος τριών ατόμων για την υπόθεση του παιδιού του.
«Πληροφορηθήκαμε την εμπλοκή πολιτικού προσώπου και δύο παραγόντων της σχολής που σπούδαζε ο γιος μου. Μακάρι να ακουστεί και να βγει η αλήθεια στο "φως"», είπε στο protothema.gr, προσθέτοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.



goodnet

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα