20 Σεπ 2015

Ιεράπετρα: Συλλαλητήριο για τα προβλήματα στην Παιδεία

Συλλαλητήριο για τα προβλήματα στο χώρο της παιδείας πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα. Στο επίκεντρο ετέθησαν οι πολλές ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού, που έχουν ως συνέπεια τη μη εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.
Η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη, όμως δεν πτόησε τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μαρία Λιουδάκι», που διοργάνωσε το συλλαλητήριο. Όπως είπαν, ο αγώνας για αναβάθμιση της παιδείας είναι συνεχής.
Στη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Νταραράς και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες εν δράσει» κ. Μιχάλης Μαχαιράς συμπαραστεκόμενοι στα προβλήματα που μαστίζουν την εκπαίδευση. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών επεσήμανε την απουσία του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων.
Για τα προβλήματα στην παιδεία μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών κ. Άρης Τσίτσος.
«Δυστυχώς, είπε, αναγκαζόμαστε να βγούμε για άλλη μια φορά στις πλατείες και στους δρόμους -κι απ' ό,τι φαίνεται δε θα είναι η τελευταία- εξ αιτίας των τεράστιων προβλημάτων που δημιουργούνται στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης από την εφαρμογή των πολιτικών των μνημονίων και όχι της προεκλογικής περιόδου, όπως προσπαθούν να μας γελάσουν».


ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ
anatolh

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα