13 Οκτ 2015

Προβληματισμό προκαλεί η ανάπλαση του κέντρου στην Ιεράπετρα

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν το έργο «Ανάπλαση κεντρικών δρόμων πόλης Ιεράπετρας και κατασκευή ποδηλατόδρομου».
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που υπάρχουν στον πεζόδρομο της Λακέρδα. Αν και έχει παρέλθει αρκετός χρόνος από την αλλαγή και την πεζοδρόμηση της οδού, φαίνεται ότι πολλά παραμένουν άλυτα. Αφορμή για την αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα στάθηκε η χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάπλαση κεντρικών δρόμων πόλης Ιεράπετρας και κατασκευή ποδηλατόδρομου».
Στην εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος κ. Μάνος Λουτσέτης ανέφερε ότι «η παράταση προτείνεται να δοθεί μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2015. Ευελπιστούμε ότι θα είναι η τελευταία παράταση που χορηγείται. Επιπλέον θεωρούμε ότι και από τη διαχειριστική αρχή δεν θα δοθεί άλλη παράταση. Οι βασικές εργασίες που απομένουν ακόμη να γίνουν για την αποπεράτωση του έργου είναι ασφαλτοστρώσεις δρόμων σε όλους τους δρόμους που έγιναν αναπλάσεις εκτός από την οδό Δημοκρατίας, να τοποθετηθούν παγκάκια και κολωνάκια, να γίνουν δεντροφυτεύσεις, διαγραμμίσεις κ.ά. Ειδικότερα για τις διαγραμμίσεις ναι μεν έχουμε καθορίσει θέσεις στάθμευσης, για άτομα με ειδικές ανάγκες, για τροφοδοσία κά., δεν έχουν όμως διαγραμμιστεί ακόμη διότι θα πέσει νέος ασφαλτοτάπητας οπότε θα έπρεπε να ξαναγίνουν».
Η χορήγηση παράτασης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.



ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ
anatolh

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα