5 Απρ 2016

Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους…. Πραγματικά…


Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους…. Πραγματικά…
Τι είναι αυτό που πραγματικά συζητάει μια αντροπαρέα όταν βγαίνει αντίθετα με αυτό που πιστεύουν οι γυναίκες;

Δεν θα συζητήσουν για τα «γκομενικά» τους με την έννοια του να συζητήσουν την σχέση τους, το τι κάνουν τι τους κάνει κτλ. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αυτά είναι τα hot topics μιας αντρικής βραδιάς.

Καταρχάς αν είναι περίοδος αγώνων, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συζητήσουν για το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Μπορεί να σας ακούγεται κλισέ, είναι όμως κάτι που δεν το συζητούν με κάποιον άλλο..

Συζητούν όχι για τις σχέσεις τους, αλλά για τις κατακτήσεις τους. Ποια καινούρια παρουσία είδαν, τι τους τράβηξε, αν είναι ελεύθερη και πως θα την ρίξουν. Μέχρι εκεί…

Και ναι μιλούν και για το πορνό. Είτε καθαρά, είτε με αναφορές είτε και εμείς δεν ξέρουμε με τι. Το πορνό βάσει έρευνας όμως παίζει στην συζήτηση και μάλιστα ήταν στις τοπ απαντήσεις του 73% των ερωτηθέντων.

Αμάξια. Τι αμάξι να πάρουν, πώς να το βελτιώσουν, με τι να το αλλάξουν καθώς και νέες κυκλοφορίες. Όπου αμάξια μπορείτε να βάλετε και μηχανές ανάλογα με τις προτιμήσεις.

Τέλος ανάλογα την ηλικία της αντροπαρέας, οι υπόλοιπες απαντήσεις που δόθηκαν είναι είτε για την μουσική, είτε ακόμα περισσότερο για τα video παιχνίδια. Γιατί ας μην ξεχνάμε, οι άντρες είναι απλά μεγάλα παιδιά.



manslife

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα