12 Απρ 2016

Τι σημαίνει για το πώς βλέπει τη σχέση σας ο χρόνος που κάνει να απαντήσει στα μηνύματά σου

Τι σημαίνει για το πώς βλέπει τη σχέση σας ο χρόνος που κάνει να απαντήσει στα μηνύματά σου
Τι σημαίνει για το πώς βλέπει τη σχέση σας ο χρόνος που κάνει να απαντήσει στα μηνύματά σου
Παρακάτω θα βρεις όλες τις λογικές απαντήσεις που χρειάζεσαι, τις στιγμές που απλά κρατάς το κινητό κοιτώντας το μέχρι να έρθει απάντηση από εκείνον.
1. Όταν σου απαντάει αμέσως



Εντάξει, η πρώτη σκέψη όταν συμβαίνει αυτό είναι ότι σε θέλει πολύ, λιώνει, σβήνει, χάνεται. Υπάρχει όμως, και μια άλλη, όχι και τόσο θετική εναλλακτική αυτή του να μην έχει ιδιαίτερη κοινωνική ζωή γενικώς (να μη δουλεύει ή να μην έχει ενδιαφέροντα) και απλά να περιμένει όλη μέρα ένα μήνυμα σου. Όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό αλλά αν εσένα δεν σε ελκύουν αυτοί οι άνθρωποι τότε μάλλον δεν θα ταιριάξετε.

2. Όταν σου απαντάει ύστερα από λίγα λεπτά

Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσονται οι περισσότεροι άνθρωποι γιατί ήταν τουαλέτα/ είχαν δουλειά/ το είχαν αθόρυβο- διάλεξε και πάρε. Μέσα σε αυτούς βέβαια υπάρχει μια υπό- κατηγορία ανθρώπων  που βλέπουν την προεπισκόπηση του μηνύματος, το αγνοούν επιδεικτικά για λίγα λεπτά- να μην φανεί ότι κρέμονται πάνω από το κινητό, και απαντάνε αργότερα.

3. Όταν σου απαντάει μια ώρα μετά

Όπως και εσύ δεν θέλεις να μιλήσεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ορισμένες φορές έτσι και εκείνος μπορεί να θέλει να ξεκουραστεί, να δει σειρά χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς κλπ. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο απλά να μην έχει (πολύ) όρεξη να σου μιλήσει.

4. Όταν κάποιες φορές απαντάει σχεδόν αμέσως, και κάποιες άλλες μετά από δέκα ώρες

Αυτό σε κάνει να νιώθεις λίγο περίεργα, γιατί αν μετά σου δίνει μια σοβαρή δικαιολογία ως απάντηση για την καθυστέρηση, ok. Τι γίνεται όμως όταν απλά εξαφανίζεται για δέκα– δεκαπέντε ώρες και σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς αν έγινε κάτι που τον πείραξε;

5. Όταν σου απαντάει μετά από μία μέρα

Χμμ, πιθανότατα το μια ολόκληρη μέρα καθυστέρησης είναι λίγο περίεργο, αλλά δε σημαίνει και κάτι αρνητικό απόλυτα. Μπορεί απλά να είχε πάρα πολλή δουλειά ή να ήταν τόσο πιεσμένος που να ξέχασε να απαντήσει. Μην αγχώνεσαι, συμβαίνει.

6. Όταν σου απαντάει μετά από μερικές μέρες

Αυτό είναι όντως λίγο περίεργο, ειδικά στην εποχή που ζούμε, που είμαστε συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι, δύο είναι οι απαντήσεις σε αυτή την περίπτωση: ή θέλει να το παίξει πάρα πολύ cool και άνετος ή απλά δεν τρελαίνεται και τόσο και θέλει να στο δείξει με τον τρόπο του, γιατί δεν έχει το θάρρος να στο πει.

7. Όταν αργεί τόσο πολύ να απαντήσει, που εσύ έχεις διαγράψει το κινητό του και δε θυμάσαι καν ποιος είναι πια

Αυτό αξίζει να το κάνεις, μόνο και μόνο για την αντίδραση του όταν θα διαβάσει το δικό σου -πολύ αυθόρμητο και λογικό-, «ποιός είναι;»

Πηγή: www.cosmopolitan.com

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα