15 Δεκ 2014

ΠΑΓΝΗ: Το έργο για τον «ιδιωτικό» δρόμο σταμάτησε με εντολή εισαγγελέα, αλλά… συνεχίζεται!

Είναι γνωστή η ιστορία με τον υπό κατασκευή δρόμο στο ΠΑΓΝΗ, που όμως δεν εξυπηρετεί ασθενείς και νοσοκομείο, αλλά ιδιωτική επιχείρηση, γι αυτό και με εισαγγελική παρέμβαση το έργο σταμάτησε και . Μερικές μέρες.
 τώρα όμως ξανάρχισαν πάλι οι εργασίες, όπως μας έλεγαν την Παρασκευή αλλά και σήμερα από το πρωί άνθρωποι που πέρασαν από το δρόμο.
Κι όμως, μόλις πριν λίγες ημέρες ο δήμος Ηρακλείου αποφάσισε να κάνει έρευνα για το πώς γίνεται εκεί το έργο, αλλά και πώς ένα δημοτικό πάρκινγκ παραχωρήθηκε σε ιδιώτη
Υπενθυμίζεται ότι το έργο του δρόμου που περνά μπροστά από το ΠΑΓΝΗ κατασκευάζεται από ιδιώτη επιχειρηματία, που με την έγκριση περιφέρειας και δήμου χρηματοδοτήθηκε από πρόγραμμα της ΕΕ. Το πρόβλημα είναι ότι το οδόστρωμα περιορίζεται στο μισό, με συνέπεια να μπορεί να κυκλοφορεί στο κάθε ρεύμα του δρόμου ένα μόλις αυτοκίνητο, με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό… Η ροή της κίνηση για κάποιο που θέλει να πάει στο νοσοκομείο τον οδηγεί εκ των πραγμάτων μέσα στο πάρκινκγ του ιδιώτη που ανέλαβε την κατασκευή!
Υπηρεσίες, ανάμεσα στις οποίες η Τροχαία, έχουν επισημάνει ότι με τον τρόπο που κατασκευάζεται ο δρόμος υπάρχει κίνδυνος για τους ανθρώπους που θέλουν να πάνε στο νοσοκομείο. Κι αυτό γιατί δεν εξυπηρετείται η ασφαλής και άμεση πρόσβαση στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Αυτός ήταν και ο λόγος της εισαγγελικής παρέμβασης.

cantianews

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα