11 Δεκ 2014

Παρουσιάζεται το master plan για τη Σχολή Ασωμάτων

Ημερίδα με τίτλο: «Η εφαρμογή της Γεωπληροφορικής στην ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών - Παρουσίαση του Σχεδίου Εφαρμογής για την αναβάθμιση της Σχολής Ασωμάτων» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου GRISI PLUS θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.
H ημερίδα θα είναι ανοιχτή για το κοινό και διοργανώνεται από την ΠΕ Ρεθύμνης – Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του έργου GRISI PLUS.
Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν:
α. οι δυνατότητες της Γεωπληροφορικής και γενικότερα των νέων τεχνολογιών στην ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και
β. το Σχέδιο Εφαρμογής (Masterplan) για την αναβάθμιση της Σχολής Ασωμάτων, το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου GRISI PLUS.
Ομιλητές θα είναι ο κος Κωνσταντίνος Μαλλίδης, διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ Δήμητρα, ο κος Άδωνις Κοντός, ειδικός στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών ενώ από την ομάδα εκπόνησης του Σχεδίου Εφαρμογής για την αναβάθμιση της Σχολής Ασωμάτων θα μιλήσουν ο κος Αλέκος Στεφανάκης, κτηνίατρος και ο κος Γεώργιος Γεωργουλάκης γεωπόνος.
Στο έργο GRISI PLUS συμμετέχουν 14 εταίροι από 11 κράτη μέλη της ΕΕ και οι κύριοι στόχοι του είναι η ανάπτυξη της ελκυστικότητας των αγροτικών περιοχών με τη βοήθεια της Γεωπληροφορικής, προκειμένου αυτές οι περιοχές να προσελκύσουν νέους κατοίκους και επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς και η δημιουργία νέων υπηρεσιών προώθησης των τοπικών προϊόντων (υλικών και άυλων) στις αγροτικές περιοχές.
Το έργο GRISI PLUS συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του προγράμματος INTERREG IVC.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα