31 Μαΐ 2014

Γνωστή πορνοστάρ «βάζει» για δήμαρχος


Και οι πορνοστάρ έχουν ψυχή... και πολιτική άποψη! Η βετεράνος 217 ερωτικών ταινιών για ενήλικους, Νίκι Μπενζ (Nikki Benz), επισκέφθηκε το Δημαρχείο του Τορόντο για να καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά, ώστε να βάλει για ... Δήμαρχος!
Η Μπενζ που ζει και εργάζεται ως σεμνή εργάτρια του έρωτα στο Λος Άντζελες δεν είχε θεωρημένο δίπλωμα οδήγησης και οι διαδικασίες για να θέσει την υποψηφιότητά της ... πάγωσαν! Το κορίτσι όμως δηλώνει ότι θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα και θα επανέλθει δριμύτερη να θέσει την υποψηφιότητά της.
Βασικός αντίπαλός της ... ο δήμαρχος Ρομπ Φορντ (Rob Ford), που όμως μετά τις αποκαλύψεις ότι καπνίζει κρακ και οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ έχει πληγεί η αξιοπιστία του... γεγονός που κάνει τη δίμετρη ξανθιά άξιο αντίπαλο. Τι θα κάνει η ηθοποιός και επιχειρηματίας για την πόλη της; Θα φέρει τη βιομηχανία ερωτικών ταινιών στο Τορόντο, ώστε να ανοίξουν θέσεις εργασίας και να έρθει η ... ανάπτυξη!
«Αν μπορεί αν το κάνει ο Φορντ θα το κάνει και η Μπενζ» δηλώνει η 32χρονη πρώην ιέρεια του Penthouse και συμπληρώνει τα σλόγκαν της προεκλογικής καμπάνιας της με το σύνθημα στο Twitter «Trade in your Ford for a Benz», κάνοντας σαφή παραλληλισμό με τις μάρκες αυτοκινήτου!







Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα