31 Μαΐ 2014

Βάζουν τα γυαλιά σε όσους πίνουν κι οδηγούν


Βάζει τα ... γυαλιά σε όσους πίνουν κι οδηγούν το Εργαστήριο Τοπικής Κοινοτικής Ανάπτυξης του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Σε μια συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Βενεράτου, Αυγενικής, Κερασίων, Σίβα και Δαφνών, και με τους ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου και με την χορηγία του ZAROS, το Εργαστήριο διοργανώνει δράση οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 4.00 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία των Δαφνών.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά δράση οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς, όπου θα δοθεί σχετικό υλικό με γυαλιά προσομοίωσης μέθης. Στο πλαίσιο της δράσης γίνει παρουσίαση του σχετικού υλικού στους παρευρισκόμενους που θα συμμετέχουν ενεργά στη δράση αυτή που αφορά την προώθηση της οδικής ασφάλειας.

Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για την σημασία της οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς ,τις επιπτώσεις του αλκοολ και την ενθάρρυνση των συμμετοχόντων στην εφαρμογή των κανόνων οδικής ασφάλειας στην καθημερινότητα τους.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα