16 Δεκ 2014

«Ποντικός» στα Νοσοκομεία

Συνελήφθη χθες (14.12.2014) τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για  κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατελήφθη ο 27χρονος κατά το χρόνο που είχε εισέλθει εντός θαλάμου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα υπολογιστή παλάμης ιδιοκτησίας 31χρονης ημεδαπής και ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 34χρονης ημεδαπής.
Από την διενεργηθείσα προανάκριση, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι το βράδυ της 13.12.2014, ο 27χρονος είχε αφαιρέσει από θάλαμο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 63χρονης ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αναγνωρίστηκε από την παθούσα.
Επιπλέον σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 ηρεμιστικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα