17 Δεκ 2014

Δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες


Συνελήφθη, χθες (16.12.2014) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Σητείας, από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, 35χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (16.12.2014) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στον 35χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 35χρονου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τη χρήση τεχνητού φωτισμού και θέρμανσης, καθώς και με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού (λαμπτήρας υψηλής απόδοσης, θερμάστρα αλογόνου, χρονοδιακόπτη, ηλεκτρικό μετρητή θερμοκρασίας και υγρασίας) μέσα σε γλάστρες, ύψους 95 και 16 εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία και εκριζώθηκαν.
Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 43,4 γραμμάρια κάνναβης και 153 σπόροι κάνναβης.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα