20 Φεβ 2015

Έντονες αντιδράσεις από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Στην κοινή θέση να μην δεχτούν αλλαγές με τις οποίες δεν θα συμφωνεί ο ιατρικός κόσμος του νοσοκομείου και δεν θα υπηρετούν το συμφέρον του ιδρύματος, κατέληξαν  οι γιατροί του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, κατά τη διάρκεια συνέλευσης που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του εκπροσώπου των γιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο, Γιάννη Ανδριώτη, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο νοσοκομείο.
Εισαγωγικά ο κ. Ανδριώτης ενημέρωσε τους συναδέλφους τους πως με τις προτεινόμενες συγχωνεύσεις στον χειρουργικό τομέα, οι ειδικότητες που κατεξοχήν φέρνουν χρήματα στο νοσοκομείο αποδυναμώνονται.
Νωρίτερα, ο Διευθυντής της χειρουργικής κλινικής, Θεόδωρος Κούνουνας, επιβεβαίωσε την πληροφορία πως υπάρχει συμφωνία με το διοικητή για μεταφορά στον τέταρτο όροφο με όλα τα κρεβάτια της και προσωρινά μέχρι 1η Ιουνίου.
Στη συνέλευση αναγνώστηκε και η απόφαση του συλλόγου εργαζομένων, με την οποία υπήρξαν πολλές διαφωνίες για θέματα που αφορούν την ιατρική λειτουργία αλλά και την λειτουργία των κλινικών και των χειρουργείων. Αναγνωρίστηκε το δικαίωμα του Συλλόγου να διεκδικεί για τα δικαιώματα του και υπήρξε αναλυτική αναφορά από τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Μασούντ Χάνι, ωστόσο, έντονη ήταν η κριτική που ασκήθηκε για το ότι διαμορφώνεται ένα κλίμα συνδιοίκησης μέσα από τη στάση της διοίκησης του Συλλόγου Εργαζομένων, ενώ κανονικά την ευθύνη έχει η διοίκηση του νοσοκομείου να δίνει λύσεις στα προβλήματα.




ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ
anatolh

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα