23 Απρ 2015

Στο τέλος του μήνα ο Τουριστικός Χάρτης του Δήμου Ιεράπετρας

Στο τέλος του μήνα ο Τουριστικός Χάρτης του Δήμου Ιεράπετρας
Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας συνεδρίασε υπό την προεδρία της δημοτικής συμβούλου κ. Μαρίας Ρουμελιωτάκη.
Τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν και για τον Τουριστικό Χάρτη του Δήμου Ιεράπετρας. Όπως αναφέρθηκε, παρά την καθυστέρηση, είναι σε καλό δρόμο, ολοκληρώνεται και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος περίπου μέχρι το τέλος του μήνα.
«Περίπου 8 επιχειρήσεις από το Δήμο θα λάβουν μέρος στην Έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση» 1- 4 Μαΐου και θα συμμετέχουν στο περίπτερο που θα στήσει ο Δήμος. Το αντικείμενο των επιχειρήσεων αυτών έχει να κάνει με παραδοσιακά κυρίως προϊόντα, αλλά θα λάβουν μέρος και επιχειρήσεις με εικαστικά είδη. Επίσης με υλικό τουριστικού ενδιαφέροντος θα συμμετέχει και τοπική εφημερίδα.
Προωθείται και το θέμα της τοποθέτησης ενημερωτικών πινακίδων σε καίρια σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, όπως το Φρούριο Καλέ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το σπίτι του Ναπολέοντα και αλλού και για την υλοποίηση της δράσης αυτής θα υπάρξει συνεργασία με την επιτροπή ανάδειξης αρχαιοτήτων Δήμου Ιεράπετρας.
Πιστεύουμε στη συνεργασία, στον εθελοντισμό, στη διάθεση να προσφέρουμε στον τόπο μας για τον τόπο μας. Με το σκεπτικό αυτό προσπαθούμε για το καλύτερο, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, είμαστε όπως έχουμε ξαναπεί ανοιχτοί σε προτάσεις και σκέψεις. Υπάρχουν δυστυχώς γραφειοκρατικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούμε κάθε φορά και ίσως αυτό μας καθυστερεί λιγάκι, όμως είμαστε με πολλή διάθεση για δουλειά με στόχο την αναβάθμιση και προβολή του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας», κατέληξε η κ. Ρουμελιωτάκη.


anatolh

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα