21 Σεπ 2015

Α. Τσίπρας: Η Ελλάδα ειναι συνώνυμη του αγώνα για την αξιοπρέπεια

Απευθυνόμενος στους χιλιάδες συγκεντρωμένους που τον επευφημούσαν στην πλατεία Κλαυθμώνος ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για το αποτέλεσμα, για την προοπτική που ανοίγεται, τον αγώνα που θα συνεχίσει. Μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος ανέβηκε μαζί του στο βήμα.

«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και μέσα και έξω από τη χώρα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συγκέντρωση υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος. «Ο λαός μας έδωσε μια καθαρή εντολή να καθαρίσουμε με όλα όσα μας κρατάνε με το χθες και να συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες», πρόσθεσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα στην Ευρώπη η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια και αυτό τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί, για μια ολόκληρη τετραετία, γιατί η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας», επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας, που εμφανίστηκε έχοντας δίπλα του τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Ο νικητής των εκλογών ευχαρίστησε τους νέους και τις νέες για την εκλογική νίκη, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως είναι η δύναμη που εκφράζει τις λαϊκές συνοικίες και τους ανθρώπους του μόχθου και επισήμανε ότι το κόμμα του είναι «πολύ σκληρό για να πεθάνει». «Το αποτέλεσμα ανήκει στους ανθρώπους που αγωνίζονται και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.



Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα