20 Σεπ 2015

Καμμένος: «Το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση»

«Το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαίωματος του, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στέλνοντας μήνυμα ομοψυχίας και ενότητας τόνισε πως ο μεγάλος εχθρός είναι η διχόνοια και η διαφθορά τονίζοντας την κρισιμότητα των εκλογών καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν «αν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή ψήφο ασυλίας στο χθες».

Ολόκληρη η δήλωση: «Οι σημερινές εκλογές έχουν ένα μήνυμα το οποίο ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει να στείλει: αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή αν θα δώσει ψήφο ασυλίας στο χθες.

Εδώ, από τη Λεβεντογέννα Κρήτη, από την πατρίδα του Ελευθερίου Βενιζέλου, που δίδαξε Δημοκρατία, από την ελληνική περιφέρεια, θέλω να στείλω ένα μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας του ελληνικού λαού. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι η διχόνοια, αλλά και ο μεγαλύτερος εχθρός μας στην εικόνα της χώρας προς τα έξω είναι η διαφθορά.

Ο ελληνικός λαός ασκεί σήμερα το συνταγματικό του δικαίωμα. Ελπίζω οι εκλογές να διεξαχθούν σε ήρεμο κλίμα και βεβαίως ότι το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους όσοι εμπλέκονται στη σημερινή εκλογική διαδικασία, στους δικαστικούς αντιπροσώπους, στις εφορευτικές επιτροπές, στους εκπροσώπους των κομμάτων, στους δημοσιογράφους και στους τεχνικούς».



Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα