17 Σεπ 2015

Η ΕΔΕΑΚ μετέφερε θύμα τροχαίου στο Νοσοκομείο Σητείας... αφού δεν υπήρχε ασθενοφόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε προχθές λίγο μετά τις 3 μ.μ. στο δρόμο Σητείας- Ιεράπετρας, στην περιοχή Χαλέπα Πισκοκεφάλου, λίγο πριν την Τ.Κ. Μαρωνιάς.
Διερχόμενο όχημα έφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε παρακείμενο ελαιόφυτο από ύψος δυόμισι περίπου μ. Ευτυχώς η 37χρονη οδηγός, κάτοικος Σητείας δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Δυστυχώς την ώρα του ατυχήματος δεν υπήρχε βάρδια ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στη Σητεία. Για άλλη μία φορά καθοριστική αποδείχτηκε η παρέμβαση της ΕΔΕΑΚ, των εθελοντών της Σητείας, που ειδοποιήθηκαν, όπως ανέφερε ο κ. Γιάννης Δασκαλάκης, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας περίπου στις 3.20 και εντός 15 λεπτών είχαν φτάσει με το διασωστικό όχημα που διαθέτουν στο σημείο. Εκεί βρισκόταν ήδη άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που είχαν απεγκλωβίσει την 37χρονη.
«Η ομάδα μας ενημερώθηκε για να συμμετέχει σε απεγκλωβισμό οδηγού από τροχαίο ατύχημα. Άμεσα φτάσαμε στο σημείο, η γυναίκα είχε απεγκλωβιστεί από την Πυροσβεστική και συμμετείχαμε στη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Σητείας, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αναλάβαμε εμείς σε συνεννόηση με το κέντρο του ΕΚΑΒ, τη μεταφορά της με το όχημα της ΕΔΕΑΚ. Συνοδεία περιπολικού μεταφέραμε την 37χρονη στο Νοσοκομείο, η οποία ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της», πρόσθεσε ο κ. Δασκαλάκης από την ΕΔΕΑΚ.



ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ
anatolh

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα