17 Σεπ 2015

Λασίθι: Προετοιμασία για τις εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας την ερχόμενη Κυριακή.
Βασικός στόχος, όπως τονίζει η Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη, είναι «να εξελιχθούν όλα ομαλά και χωρίς προβλήματα στις κάλπες» και για το σκοπό αυτό ξεκίνησε από την προηγούμενη Κυριακή το έργο των στελεχών της Περιφέρειας που παραλαμβάνουν όλο το εκλογικό υλικό από τα κόμματα αλλά και το Υπουργείο Εσωτερικών και το ετοιμάζουν ώστε να ακολουθήσει η παράδοση του στους Δήμους κι από εκεί στα εκλογικά κέντρα.
«Οι Υπηρεσίες μας είναι σε πλήρη ετοιμότητα, εργάζονται συστηματικά προετοιμάζοντας τα διαδικαστικά θέματα για τη διεκπεραίωση των εκλογών. Γενικά, είμαστε σε κατάσταση ετοιμότητας και βέβαια το πρόγραμμα λειτουργίας του συνεργείου της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κινείται στη λογική να ολοκληρωθεί η απαιτούμενη διαδικασία εγκαίρως και όλα δείχνουν πως δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα», τονίζει η Αντιπεριφερειάρχης.
Επικεφαλής της διαδικασίας είναι η αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της Διευθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού της ΠΕ Λασιθίου, Μάγδα Βούλγαρη, η οποία εξηγεί πως ουσιαστικά η προετοιμασία ξεκίνησε με την προκήρυξη των εκλογών αλλά τυπικά δεν έχει οριστεί εκλογικό συνεργείο από το υπουργείο, από το οποίο αναμένεται και η απόφαση.


ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ
anatolh

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα