17 Σεπ 2015

Ξανά στο στούντιο, για ηχογράφηση, οι Rolling Stones

Το νέο τους άλμπουμ, 25ο κατά σειρά, πρόκειται να ηχογραφήσουν την επόμενη χρονιά οι Rolling Stones, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κιθαρίστα, Κιθ Ρίτσαρντς. Πρόκειται για το «πρώτο» τους άλμπουμ, μετά από δέκα χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Τη σχετική πληροφορία έδωσε ο Ρίτσαρντς κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης στο πλαίσιο της προώθησης της και νούριας προσωπικής του δουλειάς, με τίτλο «Crosseyed Heart». ο ίδιος είπε ότι μαζί με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος, Μικ Τζάγκερ, Τσαρλι Γουότς και Ρόνι Γουντ, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο στούντιο.

«Βρισκόμουν στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα και συναντηθήκαμε με τα αγόρια…ναι… έχουμε σίγουρα στα σχέδιά μας νέα ηχογράφηση», είπε ο δημοφιλής κιθαρίστας στον ραδιοφωνικό σταθμό iHeartRadio.

Η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ θα ακολουθήσει την προγραμματισμένη περιοδεία του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική, στις αρχές του ερχόμενου χρόνου.

Το «Crosseyed Heart» θα κυκλοφορήσει αύριο, Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου. Περιέχει ένα συνδιασμό κομματιών ροκ, ρέγκε και κάουντρι, στο οποίο ο ίδιος θα παίζει ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα