17 Σεπ 2015

Λήστεψαν... κινηματογραφικά διάσημο Ελληνα τραγουδιστη!

Αγνωστος κουκουλοφόρος κατάφερε και μπήκε με …κινηματογραφικό ριφιφί σε καφετέρια που διατηρεί στο Παλαιό Φάληρο διάσημος τραγουδιστής με στόχο να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιό του!


Ο λόγος για το καφέ που διατηρεί ο Χρήστος Χολίδης, οι κάμερες του οποίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, κατέγραψαν καρέ- καρέ τις κινήσεις του δράστη, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας διέρρηξε αρχικά ένα διπλανό μαγαζί, που είναι κενό, και ξήλωσε τις γυψοσανίδες. Στη συνέχεια άνοιξε τρύπα στον τοίχο, «βγήκε» στην τουαλέτα της καφετέριας και πήγε κατευθείαν στο γραφείο, στο οποίο υπήρχε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, που ήταν βιδωμένο στο δάπεδο. Εντύπωση προξενεί το γεγονός πως είχε μαζί του τα απαραίτητα εργαλεία για να το ξηλώσει από το πάτωμα ανενόχλητος! Το κουτί ευτυχώς είναι μέσα μόνο το ποσό των 450 ευρώ και έγγραφα της επιχείρησης.

Σοκ: Λήστεψαν... κινηματογραφικά διάσημο Ελληνα τραγουδιστη! [vds]-
Το πρωί της Δευτέρας, οι υπάλληλοι ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο έκαναν τις απαραίτητες έρευνες και εξέτασαν προσεκτικά το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, διαπίστωσαν πως ο δράστης είχε καλά καλυμμένο το πρόσωπό του και φορούσε γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματα.



Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα