23 Μαρ 2016

Τη φωτογραφία ενός υπόπτου έδωσαν στη δημοσιότητα οι βελγικές αρχές

Έκκληση σε όσους τον γνωρίζουν να επικοινωνήσουν με τις αρχές
                                                   Έκκληση σε όσους τον γνωρίζουν να επικοινωνήσουν με τις αρχές
Η ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου έκανε έκκληση απόψε να επικοινωνήσουν με τις αρχές τυχόν μάρτυρες που είναι σε θέση να αναγνωρίσουν έναν άνδρα ο οποίος πιστεύεται ότι εμπλέκεται στις επιθέσεις που σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Ζητώντας πληροφορίες για τον ύποπτο, η αστυνομία δημοσίευσε σε έναν λογαριασμό στο Twitter που αφορά καταζητούμενους τη φωτογραφία ενός άνδρα με λευκό πουκάμισο και τζάκετ. Ο ύποπτος φοράει γυαλιά, σκούρο καπέλο και σπρώχνει ένα καροτσάκι αποσκευών στο οποίο είναι τοποθετημένος ένας μεγάλος, μαύρος σάκος.

"Ποιος γνωρίζει αυτόν τον άνδρα;" γράφει η λεζάντα.

Τα μέσα ενημέρωσης νωρίτερα είχαν μεταδώσει φωτογραφίες τραβηγμένες από τις κάμερες των συστημάτων ασφαλείας του αεροδρομίου που δείχνουν δύο άνδρες ντυμένους στα μαύρα και έναν τρίτο, που φορά καπέλο, να τους ακολουθεί.

Τα τηλεοπτικά κανάλια RTL και RTBF ανέφεραν στο μεταξύ ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία διεξάγει έρευνες στις περιοχές Σάερμπεκ και Γιέτε των Βρυξελλών.











Κρήτη Κοινωνία Θέμα ΔιάφοραΠολιτική Lifestyle Video ΟικονομίαΑυτοδιοίκηση 
Πολιτισμός Υγεία ΠεριβάλλονΠαράξενα Τουρισμός Αγροτικά Επιστήμη τεχνολογία Hot news Εκλογές Top story ΚαφενείοΓυναίκα Απόψεις Ομορφιά Φωτογραφία ΣχέσειςΠρόσωπα Ζώδια Κατοικίδια Μόδα

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα