20 Φεβ 2015

Εξιχνιάστηκαν, συνολικά 26 υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, δύο άτομα αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου - Αφαίρεσαν από καταστήματα και οχήματα, χρήματα και διάφορα αντικείμενα - Επιπλέον συνελήφθη 23χρονος για κλοπή αυτοκινήτου και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου συνολικά είκοσι έξι (26) υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων οι οποίες είχαν διαπραχθεί, το χρονικό διάστημα από Δεκέμβριο 2014 έως και το Φεβρουάριο 2015.
Την Τρίτη το βράδυ στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 23 ετών, διότι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 16.01.2015.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και μαχαίρι (τύπου σουγιά συνολικού μήκους 14 εκ.), ενώ στον 23χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 21χρονος μαζί με ακόμη ένα ομοεθνή του ηλικίας 21 ετών, είχαν διαπράξει από το Δεκέμβριου 2014 μέχρι και το Φεβρουάριο 2015 είκοσι έξι (26) κλοπές – διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, στις οικίες των 21χρονων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικός υπολογιστής, μαχαίρι (τύπου σουγιά) και είδη ενδύσεως.
Επιπλέον συνελήφθη 23χρονος για κλοπή αυτοκινήτου και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα