29 Σεπ 2015

72χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Ακαριαίο θάνατο βρήκε στην άσφαλτο ένας 72χρονος Γερμανός τουρίστας, ο οποίος χθες το πρωί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο 92ο χιλιόμετρο του ΒΟΑΚ, ένα χιλιόμετρο πριν από την Παναγιά τη Χαρακιανή.
Δύο ακόμα συμπατριώτες του, ένας 75χρoνος και μία 77χρονη, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, μην μπορώντας να πιστέψουν την τραγική τροπή που πήραν οι διακοπές τους. Ο 41χρονος ηρακλειώτης οδηγός του δεύτερου οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο του άτυχου γερμανού, βγήκε σώος από τα συντρίμμια.
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9.05 το πρωί κι ενώ στην εθνική ψιλόβρεχε. Ο 72χρονος Γερμανός οδηγούσε με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, όταν για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του 41χρονου ηρακλειώτη.
Για τον 72χρονο η σύγκρουση ήταν μοιραία, αφού τραυματίστηκε θανάσιμα και άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τα υπόλοιπα άτομα, που βρίσκονταν στο ίδιο όχημα.
Την προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ.
Μέσα στο 2015, εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τα ζωή τους στο ΒΟΑΚ και συνολικά 54 στους δρόμους της Κρήτης.




goodnet

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα