17 Σεπ 2015

Τηλεφωνική φάρσα στον Έλτον Τζον από Ρώσο κωμικό

Μια τηλεφωνική φάρσα στον δημοφιλή ερμηνευτή και συνθέτη της Ποπ,  Σερ Έλτον Τζον, ετοίμασε  ο Βλαντίμιρ Κρασνόφ, γνωστός ως «Βόβαν», μαζί με το συνεργάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ρώσου κωμικού ο ίδιος προσπάθησε να πείσει τον σταρ ότι του είχε τηλεφωνήσει ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν για να συζητήσουν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Ο Βόβαν δήλωσε τόσο στο BBC όσο και στη ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda ότι το τηλεφώνημα το έκανε μαζί με τον συνεργάτη του Αλεξέι Στολιάροφ, γνωστό ως «Λέξους». Το δίδυμο είναι γνωστό στη Ρωσία επειδή κάνει φάρσες σε διασημότητες και πολιτικούς. Όπως ομολόγησαν, τηλεφώνησαν στον Βρετανό τραγουδιστή μία ημέρα αφότου ο ίδιος είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι θα ήθελε να συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο για να συζητήσουν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Αναφερόμενος στην επιθυμία του να συναντηθεί με τον Πούτιν, ο Έλτον Τζον είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο BBC: «μπορεί να γελάσει πίσω από την πλάτη μου όταν κλείσει την πόρτα και να με αποκαλέσει εντελώς ηλίθιο, αλλά τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει».

«Στ” αλήθεια πίστεψε ότι συνομιλούσε με τα πρόσωπα που του είπαμε ότι είμαστε», δήλωσε ο Κρασνόφ, αναφερόμενος στο περιστατικό της φάρσας. Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα του τηλεφωνήματος ο τραγουδιστής βρισκόταν σε στούντιο ηχογράφησης του Λονδίνου. «Σας ευχαριστώ, μου φτιάξατε τη μέρα. Αυτή η μέρα και αυτή η συνομιλία ήταν οι ωραιότερες της ζωής μου», φέρεται να απάντησε ο Έλτον Τζον.

Η Ρωσία κατηγορείται ότι δεν αποτρέπει την ομοφοβική βία και δεν οδηγεί στη δικαιοσύνη τους υπεύθυνους, ενώ η νομοθεσία της επιτρέπει την δίωξη ατόμων για προώθηση της «ομοφυλοφιλικής συμπεριφοράς μεταξύ ανηλίκων».



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα