13 Απρ 2016

Συγκέντρωση ρουχισμού για τους πρόσφυγες από τους αθλητικούς συντάκτες

Συγκέντρωση ρουχισμού για τους πρόσφυγες από τους αθλητικούς συντάκτες
Συγκέντρωση ρουχισμού για τους πρόσφυγες από τους αθλητικούς συντάκτες
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου – ΠΣΑΤ, αναλαμβάνει σχετική πρωτοβουλία «αναπτύσσοντας την πολύπλευρη δράση του, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών ρουχισμού και τροφίμων μακράς διαρκείας που θα προωθηθούν στους πρόσφυγες οι οποίοι φιλοξενούνται στη χώρα μας αναζητώντας το δικαίωμα καλύτερης ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειες τους».

Η πρωτοβουλία του αυτή, σ’ ότι αφορά τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε από τις 11 Απριλίου 2016) και η υλοποίηση της θα κορυφωθεί στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς», που θα διεξαχθεί, για 9η χρονιά, στα Γήπεδα της Μίκρας 14 και 15 Μαΐου με τη συνεργασία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) και της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ).

Ο ΠΣΑΤ τονίζει πως: «Σε ότι αφορά την Αθήνα, η αντίστοιχη δράση, επίσης η υλοποίηση της ξεκινά από σήμερα  και θα κορυφωθεί  στη διάρκεια των τελικών του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Τύπου (11 Ιουνίου), σε συνεργασία με την Επιτροπή Οργάνωσης του Πρωταθλήματος Τύπου (ΠΣΑΕ –ΜΜΕ).

Όσοι επιθυμούν πριν από τις δύο αυτές ημερομηνίες, να συνδράμουν, μπορούν να το κάνουν, προσερχόμενοι στα γραφεία του Συνδέσμου στην Αθήνα (Ασκληπιού 3, 2ος όροφος) και στη Θεσσαλονίκη (Καυτανζόγλειο Στάδιο, 2ος όροφος, 2310215350).

Ο ΠΣΑΤ, καλεί τους συναδέλφους αλλά και την ευρύτερη κοινωνία γενικότερα να προστρέξουν και να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία του, που σκοπό έχει να προσφέρει μια μικρή έστω νότα ελπίδας και αισιοδοξίας στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας».

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα