12 Δεκ 2014

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τις «Τσάντες της Αγάπης» στη Σητεία

Πρόκειται για μία αξιόλογη δράση του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που λαμβάνει χώρα εδώ και αρκετά χρόνια, την περίοδο των εορτών, των Χριστουγέννων και του Πάσχα.
Έτσι λοιπόν και φέτος οι υπεύθυνοι του Τμήματος με την πολύτιμη πάντα βοήθεια των Εθελοντριών Αδελφών Νοσοκόμων ξεκίνησαν την προετοιμασία ώστε στις 20 και 21 Δεκεμβρίου να προσφέρουν τις Τσάντες της Αγάπης σε συνανθρώπους που δοκιμάζονται πολύ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Για τον σκοπό αυτό απευθύνεται ανοικτό κάλεσμα προς όποιον επιθυμεί και μπορεί να συνδράμει και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα ή χρήματα για να αγοραστούν τρόφιμα.
Οι Τσάντες της Αγάπης περιέχουν τρόφιμα, όπως γάλα, ζυμαρικά, κρέας, γλυκά, όσπρια κι άλλα προϊόντα. Με τη συνεισφορά των πολιτών προσφέρονται από το Περιφερειακό Τμήμα Σητείας, όπως έχει πολλάκις επισημάνει ο Πρόεδρος του Τμήματος πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη προκειμένου να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι, αβοήθητοι, ξεχασμένοι, να εισπράξουν αγάπη από τον συνάνθρωπό τους.




ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ
anatolh

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα