12 Δεκ 2014

Χανιά : Καταθέτουν πινακίδες για να γλιτώσουν τα τέλη

Περισσότερες από 3.300 είχαν παραδοθεί στη ΔΟΥ έως χθες το πρωί
Περισσότερες από 3.300 πινακίδες είχαν κατατεθεί μέχρι και χθες το πρωί στην Εφορία Χανίων από οδηγούς και ιδιοκτήτες οχημάτων προκειμένου, στην πλειοψηφία τους, να μην επιβαρυνθούν με τα τέλη κυκλοφορίας.
Πάντως η μεγάλη πλειοψηφία των πινακίδων είχε κατατεθεί πέρυσι καθώς έως την ίδια ημερομηνία είχαν παραδοθεί στην Εφορία Χανίων 4.050 πινακίδες.
Μιλώντας στα ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ η πρόεδρος των Εργαζομένων στις ΔΟΥ Χανίων- Ρεθύμνης κ. Ιωάννα Μπαχουντάκη επισήμανε πως «και φέτος έχει κατατεθεί ένας μεγάλος αριθμός πινακίδων αλλά οι περισσότερες κατατέθηκαν πέρυσι, φέτος κατατέθηκαν όσα έχουν απομείνει. Προφανώς το έκαναν οι πολίτες προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με τα τέλη κυκλοφορίας που έχουν «συμπέσει» μαζί με τον έκτακτο φόρο τον ΕΝΦΙΑ που έγινε τακτικός.»
Η πληρωμή των τελών μπορεί να γίνει σε τράπεζες, στα ΕΛΤΑ και η εκτύπωση γίνεται μέσω του διαδικτύου όπως και πέρυσι.
Αναφορικά με το κατά πόσο οι πολίτες ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους διαπιστώνεται μεγάλη καθυστέρηση εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης. Πολλοί περιμένουν να πάρουν το δώρο των Χριστουγέννων -όσοι πάρουν- οι αγρότες την επιδότηση προκειμένου να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους που συνήθως είναι πάρα πολλές προς το τέλος της χρονιάς.

Γ.ΚΩΝ.
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα