17 Σεπ 2015

Ο εθνικός προπονητής του τάε κβο ντο συνελήφθη ως αρχηγός σπείρας κακοποιών!

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του τάε κβο ντο η είδηση πως ο Κώστας Αντωνακόπουλος ήταν αρχηγός σπείρας Αλβανών κακοποιών που χτυπούσαν ηλικιωμένους μέσα στα σπίτια τους.

Προπονητής της Εθνικής ομάδας Εφήβων και Νεανίδων Τάε Κβο Ντο και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε Κβο Ντο ως το 2012, o Aντωνακόπουλος συνελήφθη μετά την εξάρθρωση της σπείρας που αποπειράθηκε να ληστέψει έναν 66χρονο σε πολυκατοικία της Ακτής Δυμαίων, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 51, 33 και 23 χρόνων, που ανέβηκαν με πτυσσόμενη σκάλα στον πρώτο όροφο, χτύπησαν το θύμα με σιδερογροθιά αλλά τράπηκαν σε φυγή όταν εκείνος αντέδρασε σθεναρά. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν σε μικρή απόσταση.

Στην προανάκριση, αποκάλυψαν ότι ο 49χρονος τους είχε δώσει πληροφορίες για το θύμα, το οποίο είχε στο σπίτι του μεγάλο χρηματικό ποσό και μάλιστα φύλαγε τσίλιες όταν εκείνοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του. Κατασχέθηκαν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα των αλλοδαπών κακοποιών μαζί με έναν ανιχνευτή μετάλλων και ναρκωτικά χάπια.

Σε βάρος του προπονητή που στο παρελθόν είχε προπονήσει τους Ολυμπιονίκες Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Μιχάλη Μουρούτσο ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία για την οποία κατηγορούνται οι αλλοδαποί, που αντιμετωπίζουν ακόμη κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


newsonly

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα