23 Μαρ 2016

Αυτά που οι άντρες ...τσεκάρουν πάνω μας

Αυτά που οι άντρες  ...τσεκάρουν πάνω μας
Για να ξέρετε που να επικεντρωθείτε στο επόμενο ραντεβού!
Πόσες φορές έχετε αλλάξει τα μαλλιά σας, και μιλάμε για δραματική αλλαγή, αλλά ο αντρικός σας περίγυρος δεν έχει δώσει καμία απολύτως σημασία εν αντιθέσει με τις φίλες σας που είναι ικανές να παρατηρήσουν και τη γραμμή του eye liner που έχει κάπως ξεφύγει; Πολλές!
Είναι ευρέως  αποδεκτό ότι οι άντρες δεν είναι και τα πιο παρατηρητικά όντα του πλανήτη, καθώς θεωρούν τις λεπτομέρειες περιττές και συνήθως επικεντρώνονται στο σύνολο!
Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα στη γυναικεία εμφάνιση, και όχι μόνο, τα οποία πάντα μα πάντα προσέχουν.
Ας πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι αυτά τα πράγματα στα οποία  η… αντρική παρατηρητικότητα αφυπνίζεται!

1. Τα επίμαχα: Είτε είναι το πρώτο είτε και όχι ραντεβού, να ξέρετε ότι ο  καλός σας σίγουρα θα παρατηρήσει στήθος και οπίσθια! Και δεν εννοούμε απλή παρατήρηση αλλά ολικό σκανάρισμα ώστε να είναι σε θέση μετά να τα περιγράψει επακριβώς στους φίλους του! Τα δύο συγκεκριμένα μέρη του σώματος είναι ίσως και τα μοναδικά για τα οποία οι άντρες ξέρουν περισσότερα από εμάς, που τα κουβαλάμε κιόλας! Δοκιμάστε να ρωτήσετε ακόμα και φίλο σας πώς βρίσκει το στήθος ή τον πισινό σας και να είστε σίγουρες ότι θα σας πει λεπτομέρειες που εσείς ούτε που φανταζόσασταν!


2. Επιδερμίδα: Ένα λαμπερό δέρμα είναι το παν, πόσο μάλλον για έναν άντρα. Να ξέρετε εκ των προτέρων ότι όση προσπάθεια κι αν κάνετε να κρύψετε σπυράκια ή ουλές, το πιθανότερο είναι να το παρατηρήσει και μάλιστα να κάνει και σχόλιο αν έχετε βαφτεί υπερβολικά! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε το φορτωμένο μακιγιάζ και να απλώσετε  ένα γαλάκτωμα στο σώμα σας. Κάτι ακόμα που λειτουργεί, είναι τα προιόντα λάμψης. Βάλτε ένα ρουζ με λίγο γκλίτερ και να είστε σίγουρες ότι θα το εκτιμήσει, χωρίς βέβαια να μπορεί ακριβώς να προσδιορίσει γιατί το μαγουλάκι σας είναι τόσο λαμπερό!

3. Τις κινήσεις σας: Οτιδήποτε κάνετε με πρόσωπο ή χέρια τους μένει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη. Είναι ικανοί να παρατηρήσουν τα λακάκια που κάνετε όταν χαμογελάτε ή αν έχετε ωραία οδοντοστοιχία ή χαμόγελο. Ακόμα κι αν κάνετε την κίνηση να τραβήξετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, τα αυτιά σας και κατ’ επέκταση το μέγεθος και το σχήμα τους θα περάσουν από  ιερά εξέταση!

4. Την αύρα σας: Είστε νευρική; Είστε αγχωμένη; Έχετε αμυντική στάση; Όλα αυτά θα καταλάβει και θα τα λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του. Αν αποπνέετε θετική αύρα, έχετε χιούμορ και κάνετε τους γύρω σας να αισθάνονται όμορφα, τότε να ξέρετε ότι έχετε πάρει το πράσινο φως. Οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητες τις έξω καρδιά γυναίκες που δεν διστάζουν να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο, να τσαλακωθούν και να γελάσουν με την ψυχή τους.


5. Μυρωδιά: Μπορεί να μην έχει πάρει και μάστερ, αλλά να ξέρετε ότι ένας  άντρας είναι πολύ περισσότερο σε θέση να εκτιμήσει ένα όμορφο και ανάλαφρο άρωμα από μία γυναίκα. Δεν είναι τυχαίο που μπορούν αμέσως να αντιληφθούν την αλλαγή αρώματος, αφρόλουτρου ή γαλακτώματος. Φροντίστε λοιπόν να είστε πάντα μοσχομυριστές και προσοχή στις υπερβολές γιατί σίγουρα δεν θα του αρέσουν.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα