20 Φεβ 2015

«Νέα εγκλήματα στην Πηγή - Πότε θα σταματήσει αυτό το κακό»;


Τη θανάτωση αδέσποτων σκυλιών στην περιοχή της Πηγής καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το σωματείο «Νοιάζομαι - Φιλοζωία - Περιβάλλον – Πολιτισμός – Ποιότητα ζωής».
Σε αυτήν αναφέρει:
«Για άλλη μία φορά, το «μεγαλείο» της ανθρώπινης κτηνωδίας αποκαλύπτεται ψυχρά και αδιάντροπα μπροστά στα μάτια της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας του Ρεθύμνου.

Πηγή Ρεθύμνου, ήταν αδέσποτα (ή μήπως όχι;), που δεν έπεσαν από τον ουρανό, άλλα που τα εγκατέλειψαν άνθρωποι, πιθανόν πυροβολημένα ξεψύχησαν υποφέροντας στη μέση του δρόμου ή σε χωράφια κοντά στην κατοικημένη περιοχή. Μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, που περνούν καθημερινά από δίπλα τους και αναρωτιόμαστε τι άραγε καταγράφει η ψυχή τους.
Το σωματείο βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες που έλαβε, γιατί πιστεύουμε ότι εγκλήματα σε βάρος αθώων και ανυπεράσπιστων ψυχών δεν πρέπει να μένουν στο σκοτάδι.
Εκφράζουμε τον βαθύ αποτροπιασμό μας, καταδικάζουμε το γεγονός, ζητάμε επιτέλους να ανοίξουν τα στόματα και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι κατά τον νόμο. Είναι καιρός πια οι αρμόδιοι φορείς να πάρουν θέση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για να σταματήσει το κακό αυτό.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝH ΤΟYΣ ... ΜΙΛHΣΤΕ».






goodnet

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα