18 Σεπ 2015

Το αγαπημένο σας χτένισμα αποκαλύπτει το χαρακτήρα σας; Και όμως, ισχύει!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί όσες φορές και αν αλλάξετε το χτένισμά σας, καταλήγετε πάντα στο ίδιο; Το χτένισμα που επιλέγουμε εξαρτάται όχι μόνο από το τι πηγαίνει στο πρόσωπό μας, αλλά και από το χαρακτήρα μας!
Τι δείχνει λοιπόν το κάθε χτένισμα για τη γυναίκα που το επιλέγει;

1. Ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση
Είναι ίσως το πιο κλασικό χτένισμα για μία γυναίκα. Όσες από εσάς το υπηρετείτε πιστά, είστε ισορροπημένες, ειλικρινείς, ευγενικές προσωπικότητες και είστε το άτομο που κάθε γυναίκα θα ήθελε για φίλη!

2. Χωρίστρα στο πλάι
Ένα χτένισμα που επίσης προτιμούν πολλές γυναίκες. Η χωρίστρα στο πλάι υποδηλώνει προσωπικότητα με ευαισθησία και έντονα συναισθήματα. Ζείτε την κάθε στιγμή έντονα και ξέρετε να απολαμβάνετε τη ζωή! Απεχθάνεστε τα ψέμματα και η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

3. Αφέλειες
Είστε τελειομανείς και σας αρέσει να θέτετε υψηλούς στόχους. Σας αρέσει η διασκέδαση, η ζωντάνια, το κέφι και για αυτό έχετε επιλέξει ένα χτένισμα που είναι ιδιαίτερο και ταυτόχρονα διαχρονικό!

4. Κοντά μαλλιά, χωρίς χωρίστρα
Τα κοντά μαλλιά εκπέμπουν δυναμισμό και κομψότητα. Αυτό το κούρεμα δε μπορεί να το υποστηρίξει κάθε γυναίκα, όσε όμως το κάνουν, ξέρουν τι θέλουν, είναι οργανωτικές ταυτόχρονα όμως λατρεύουν τον αυθορμητισμό.

5. Μακριά μαλλιά με έντονες μύτες
Απολαμβάνετε τη ζωή σας και περνάτε καλά τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένειά σας. Προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές της ζωής και ξέρετε ότι ό,τι και να γίνει όλα θα πάνε καλά!
Μην ξεχνάτε ότι το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να βρείτε το χτένισμα που θα σας αρέσει και θα σας ταιριάζει απόλυτα!


Πηγή: mothersblog

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα